dilluns, 27 d’abril del 2015

Aplicació DIC DIC

Avui en dia podem trobar infinites aplicacions destinades a nens i nenes, però no totes aquestes solen ser segures i fiables per als més petits. DIC DIC és una aplicació per aprendre ortografia i vocabulari alhora que l'infant interactua i juga. Aprèn de manera inconscient i va treballant l'escriptura i la correspondència so-grafia




DIC DIC és un aplicació totalment segura, sense publicitat ni vendes integrades. És atractiva pel que fa els infants, com també productiva. A més, és una aplicació de funcionament senzill i intuïtiu, on els nens i nenes poden jugar amb autonomia i seguretat. Esta destinada a infants dels 2 als 8 anys i es pot treballar tan la llengua materna, com una llengua estrangera, ja que es deixa escollir la llengua entre anglès, francès, català i castellà.

És un recurs que he considerat molt apropiat i convenient per a posar en pràctica amb els alumnes o des de casa mateix les pròpies famílies, ja que és una bona manera de treballar el vocabulari a través del joc. A més, l'aplicació permet escollir el nivell de dificultat, quina llengua es vol practicar i l'ús o no de pistes. 

A continuació, us deixo l'enllaç d'un vídeo promocional de l'aplicació on es mostra el seu funcionament:  https://vimeo.com/66080896



Pel que fa la taxonomía de Bloom, seria una aplicació on s'aplica i s'analitza allò observat i allò que l'infant sap, de manera que aquest edita, executa, compara, prova... I pel que fa el model SAMR, seria una aplicació d'augment, de millora, ja que actua com a substitució, però, aniria cap a la part de transformació i modificació, ja que va més enllà de la simple activitat, ens aporta moltes més accions que fan que l'aplicació enriqueixi les seves funcions educatives. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada