divendres, 27 de febrer del 2015

Benvinguts i benvingudes internautes!

Benvinguts i benvingudes internautes! 

Viure aprenent és un bloc creat amb la finalitat de proporcionar tot una sèrie de recursos i materials per a treballar les TIC amb els nens i nenes de cicle inicial. En aquest espai trobareu tot una sèrie de recursos i pàgines externes útils per a aquest tipus d'edats per a que es vagin familiaritzant amb el món de la xarxa! 

L'objectiu és aprofitar el màxim possible els recursos que ens ofereix internet per així educar els nostres infants, com també el fet d'aprendre i conèixer a partir dels aparells electrònics, ja siguin ordinadors, mòbils, tableta o altres. 

Actualment estem on la tecnologia juga un paper molt important en les nostres vides i cal fer un bon ús d'aquesta. Aprendre a través de la xarxa en base els interessos i motivacions dels infants, és un altre enfocament pel que fa l'educació d'ara. 


Totes les aplicacions i/o recursos exposats en aquest blog seran tractats des de la vesant de la taxonomia de Bloom i del model SAMR que exposo les seves característiques a continuació: 







Aquest tipus d'organització ens serveix per a classificar en quin punt educatiu està qualsevol aplicació, de manera que podem veure si realment aporta o no significat a l'infant. 



*Aquest bloc és creat a partir d'un treball de curs de l'assignatura "Programes Multimèdia Infantils i Jovenils” de la Menció en TIC del Grau dels Estudis de Mestre d'Ed.Primària i Grau dels Estudis de Mestre d'Ed.Infantil de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. Curs 2014-15. Professora: Josefina Ferrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada