divendres, 6 de març del 2015

Plataforma ISSUU

En relació a l'entrada anterior de creació de contes, m'agradaria comentar també la plataforma ISSUU. ISSUU és una plataforma on-line gratuïta que actua com a revista digital. És un recurs on es poden publicar treballs, contes, fotografies, etc., que et permet compartir-los de manera pública a partir d'un enllaç. 

ISSUU, enfocat a cicle inicial, és un bon recurs per a exposar i publicar contes que poden ser o no creats pels propis mestres. També, permet fer un recull de totes les tasques dels alumnes per fer-ho públic i tenir el seu accés sempre que es requereixi.

Per veure de quina manera podem explotar al màxim aquest recurs, pel que fa l'àrea de llengües, no tant sols podem estar parlant de publicar un llibre, sinó també podem escanejar les feines o escrits dels alumnes per tenir un recull i fer un "llibre digital" que podrà tenir tothom. Des de l'àrea de plàstica, podem utilitzar-lo per a fer un recull de dibuixos, mosaics... 


Considero que és interessant aprofitar tot el possible els recursos que se'ns ofereixen per a treballar amb els nostres alumnes. Per això, m'agradaria compartir un conte penjat amb aquesta plataforma de creació pròpia. Aquest conte serveix per treballar amb els infants el valor de l'amistat i la soledat que poden sentir els nens i nenes quan es senten diferents a la resta. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada